Politika nameščanja piškotkov

Na vaš računalnik bi želeli namestiti piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje na tej sletni strani. S temi piškotki ne bomo posegali v vaše osebne podatke ali jih shranjevali, tako je vaša zasebnost zagotovljena.
Več podatkov o nameščanju piškotkov, pojdite na Pravilnik o varovanju osebnih podatkovMoja izbira glede sprejemanja piškotkov s te spletne strani:
Srebrna Smreka
 
 

Srebrna Smreka - Drevesa

Picea pungens ‘Lucky Strike’  

Osupljiva

Srebrna smreka 'Lucky Strike' je zimzelen iglavec. Ta čudoviti grm ima dokaj odprto in dvigajočo obliko. Srebrna smreka 'Lucky Strike' doseže okoli 120 cm višine čez 10 let. Njene iglice so rdečkasto-zelene barve, pa čeprav lahko opazimo tudi svetlo zelene iglice na koncih mladih vej. Zaradi njeni velikih, rdečih storžev postane ta zimzelen iglavec zelo vpadljiva, samotarska rastlina. Srebrna smreka 'Lucky Strike' je zelo trpežna. Ta rastlina je odporna na zmrzal in veter.
5 let garancije na rast
 

Možnosti naročanja

za kos
36,75 €
V košarico
Količina

Koreninsko grudo srebrne smreke 'Lucky Strike' namočite v mlačni vodi čez noč, da bo gruda dovolj mokra. Pripravite ustrezno vdolbino v vlažni, dobro posušeni zemlji in grudo posadite na ustrezno globino. Vrh koreninske grude naj bo malenkost pod površino zemlje. Vdolbino zapolnite z dodatno zemljo in dobro potlačite. Takoj zalijte. Srebrna smreka dobro na sončnem in polsenčnem mestu.

Srebrna smreka 'Lucky Strike' je odlična izbira za vrt.

Srebrna smreka 'Lucky Strike' je čudovita rastlina. Ta iglavec ne raste hitro, zato lahko tej rastlini vedno najdemo prostor. Na primer, ta rastlina dobro uspeva v skalnjaku. Ta močen iglavec je čudovit samotar; na primer kot pokrivna rastlina.

Srebrna smreka 'Lucky Strike' zahteva malo pozornosti in je enostavna za vzgajanje. Čez par mesecev potem, ko rastlino posadite, je zemlja okoli korenin lahko suha, saj je rastlina dokaj dobro odporna na sušo. Obrezovanje ni nujno potrebno, saj rastlina že ima čudovito obliko.


Podatki

Sončno mesto
Polsenca
Višina rasti: 100 cm